Statistika e Faqes

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterSot6964
mod_vvisit_counterDje43806
mod_vvisit_counterKëtë Javë233666
mod_vvisit_counterJavën e Kaluar365069
mod_vvisit_counterKëtë Muaj2008068
mod_vvisit_counterMuajn e kaluar2507537
mod_vvisit_counterGjithësejt nga: 06.11.201097635020

Shikoni RTK-në Live

Shikoni-RTK-Live-175

Bismil- Lahi Rrahmani Rrahim

Duaja e Iftarit 1

All-llahumme In-ni leke samt, Ve ala rizkike aftart, fagfirli ma kad-demtu min dhembi ve ma ah-hart

O Zoti im, për Ty kam agjëruar dhe me furnizimin Tënd bëj iftar, Mi fal mekatet e mija qe I kam bërë dhe mekatet qe do ti bej pas!...

 


Duaja e Iftarit 2

Dhahebe dhameu vebteletil uruku, ve thebetel exhru Insha Allah

Kaloj etja u lagën venat dhe u realizu shpërblimi Insha Allah


Duaja e Iftarit 3

All-llahumme in-ni es-eluke birahmetikel-leti vesiat kul-le shejin en tagfireli

O Zot të lutem me Mëshiren Tënde e cila ka perfshi cdo send të mi falesh mëkatet


Duaja e Iftarit 4

Sub-bhane dhil Xheberuti, Vel Melekuti, Vel Kibriei, Vel Adhameti

I Madhëruar qoftë i Gjithëfuqishmi poseduesi i cdo sendi, Atij i takon Madhërija